Winkelen

Nee, je kunt ook een order plaatsen als 'gast'. Wel is het creëren van een account is erg makkelijk en geeft je het voordeel om niet telkens al je gegevens in te hoeven vullen bij een bestelling. Ook verkrijg je hierdoor een duidelijk overzicht van je order historie. Alle gegevens zullen uiteraard met vertrouwen behandeld worden.
De maten schatten wij zelf in. Maten van vroeger zijn namelijk heel anders dan die van nu en soms wijkt het per merk ook heel erg af. Daarom kijken we zelf per kledingstuk hoe het item valt. Als een kledingstuk ook oversized leuk te dragen is met een kleinere maat zullen we dit ook aangeven.

Internationale maten kleding
EU XS 34 S 36 M 38 L 40 XL 42
UK 8 10 12 14 16
US 4 6 8 12 14
Internationale maten schoenen
EU 35 36 37 38 39 40 41
UK 2 3 4 5 6 7 8
US 4 5 6 7 8 9 10
  1. Borst (van oksel tot oksel, plat gemeten)
  2. Taille
  3. Heup
Dat is altijd mogelijk. Indien je extra informatie wilt ontvangen over een product, kun je altijd contact met ons opnemen.

Betalen

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL (directe betaling)

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig, makkelijk en snel afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken (ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS Bank, Knab en Fortisbank) is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

Mister Cash (directe betaling)

Mister Cash is een vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode, ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

Paypal (directe betaling)

Paypal biedt de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Als Paypal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen Paypal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je Paypal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf deze account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere Paypal partners wereldwijd.

Bankoverschrijving

De klant maakt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten over op IBAN: NL11 KNAB 0255 8849 31 ten name van Funny Vintage te Hoogezand, onder vermelding van het ordernummer. Binnen een termijn van maximaal 5 dagen (7 dagen voor internationale klanten) moet het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Funny Vintage zijn bijgeschreven. Bij overschrijding van dit termijn wordt de order automatisch geannuleerd.

Levering & Verzending

Na het plaatsen van een order zal je binnen enkele ogenblikken een orderbevestiging per e-mail ontvangen.
De levering van de items wordt in gang gezet nadat Funny Vintage de betaling hiervoor ontvangen heeft. Funny Vintage streeft ernaar om bestellingen op dezelfde werkdag, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Mocht je het eerder willen ontvangen, mail ons dan en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.
Pakketten zijn te traceren via de Track & Trace code die je van ons ontvangt nadat we je pakket hebben opgestuurd. Enkel de producten die wij via een brievenbuspakket versturen zijn niet te traceren.
Ja, wij leveren wereldwijd. Kunt u bij het bestellen uw land niet selecteren? Neem dan even contact op.
Woon je uit de buurt of ben je binnenkort in de buurt? Kies tijdens het afrekenen dan voor ‘Afhalen in Hoogezand’ en wij mailen je terug om een afspraak te maken.
Voor meer informatie over de verzendkosten kun je terecht op de verzendpagina.

Retour

Als je niet tevreden bent met een product, heb je de mogelijkheid om het terug te sturen. Als dit gewenst is, moet dit direct na ontvangst van de bestelling gemeld worden via een e-mail. Als we de bestelling in goede staat terugkrijgen, dan zullen we het aankoopbedrag van de artikelen vergoeden. Als de hele bestelling is teruggestuurd, dan zullen we ook de verzendkosten vergoeden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren. Retour adres: Funny Vintage Sterappel 42 9603 HC Hoogezand Nederland